Het weer in Brugge (weerstationbrugge.be)

Weerstation Brugge

Waarneming van
5 Dec 2023
@ 20:35 CET

08:34 16:41

bewolkt tot zwaar bewolkt
5°C


N 3 Bft
5 m/s - 18 km/u
Max: 25 km/u


Bewolkingsgraad: 100%
 10.000 m

 1021 hPa

 90%
Welkom op de website van het weerstation Brugge. Kikker Froggy toont u welk weer het actueel is.
Op het tabblad "Meteotabel" gidst hij u door het weer van de komende uren en dagen.
Loading data from external source
Tijdsweergave in UTC               !! Hevige regen : kan ook gepaard gaan met buiige regen en/of onweer.                             ☛ Meteogram vernieuwen
 

Weerpraatje voor de Kust en West-Vlaanderen en dit voor dinsdag 5 december 2023

• Vandaag krijgen we een bewolkte tot zwaarbewolkte hemel met periodes van regen. De wind is noord en aan zee matig (3, oplopend naar 4) en in de provincie is die zwak tot soms matig (2-3) en de temperaturen die om 6 uur rond de 4 graden lagen stijgen naar een 7 graden.

• Temperatuur strandwater: 8 graden. Golven: 55 cm, oplopend naar 90 cm.

• De nacht verloopt onder een mix van opklaringen en stapelwolken die voor een aantal buien zorgen. De wind wakkert aan zee verder aan tot vrij krachtig (5) met windstoten die tot een 55 km/uur kunnen halen en in de provincie is dan zwak tot matig (2-3). De minima liggen aan zee rond de 6 en in de provincie rond de 3 graden.

• Morgen woensdag starten we met opklaringen en stapelwolken die voor buien zorgen. In de loop van de voormiddag verminderen het aantal buien en krijgen we ook wat bredere opklaringen. De temperaturen stijgen naar een 8 graden en de wind is matig (3 in de provincie, 3-4 aan zee) en noordwest.

© YourMetStation.com & weerstationbrugge.beOm deze site te optimaliseren maken we gebruik van cookies. Daarmee volgen we het internetgedrag binnen onze websites, meten we het bezoektrafiek en delen we informatie via social media. Door gebruik te maken van deze site gaan we ervan uit dat u daarmee akkoord gaat. We verzamelen geen persoonlijke informatie.
Nu: 1 •  Vandaag: 361
  • Totaal sinds 15 sept 2021 : 605.314